WEBINAR – Structuur en Efficiëntie in de Cloud: DigiOffice Enterprise in Actie

woensdag 4 oktober, 12.00 – 13.00 uur

Ontdek hoe DigiOffice Enterprise een sleutelrol speelt in het structureren en optimaliseren van cloudgebaseerd documentbeheer en samenwerking. Met een snel groeiend aantal bedrijven die een “Cloud-first” strategie omarmen, biedt DigiOffice de oplossing voor de uitdagingen rond het creëren, beheren, beveiligen, delen en archiveren van documenten in de Cloud. Deze integratie zorgt voor een centrale bron van waarheid, versiebeheer, efficiënte workflows, naadloze samenwerking, en consistente huisstijl en documentcreatie. DigiOffice Enterprise biedt bovendien veilige opslag en archivering, en werkt moeiteloos samen met essentiële tools zoals Office365, SharePoint, Teams en ERP-oplossingen.

Schrijf je vandaag nog in voor het webinar en ontdek hoe DigiOffice Enterprise de volledige potentie van de Cloud benut, terwijl het zorgt voor structuur, efficiëntie en veiligheid in documentbeheer en samenwerkingsprocessen.

 

Meer informatie:

De zakelijke wereld ondergaat een opvallende verschuiving richting de Cloud, en steeds meer bedrijven omarmen deze nieuwe manier van werken. Volgens Gartner wordt verwacht dat tegen 2025 maar liefst 85% van de bedrijven een “Cloud-first” strategie zal hanteren. Deze opkomende trend van samenwerken in de Cloud wordt gekenmerkt door het gebruik van SharePoint Online, waarin data, kennis, teams en communicatiesites worden gedeeld en beheerd. SharePoint Online, als onderdeel van Office 365, fungeert vaak als een intranet, kennisportaal, nieuwsvoorziening of samenwerkomgeving voor organisaties.

Echter, naarmate het aantal gebruikers in de Cloud groeit, neemt ook de hoeveelheid informatie in de Cloud toe, wat uitdagingen met zich meebrengt op het gebied van het creëren, beheren, beveiligen en delen van documenten, en het archiveren ervan. En als je bedenkt dat de hoeveelheid informatie elk jaar exponentieel blijft groeien, worden deze uitdagingen nog groter.

Hier komt de integratie met DigiOffice Enterprise om de hoek kijken, als een oplossing die antwoord biedt op deze vraagstukken:

Single source of (last) truth: DigiOffice biedt één centrale plek waar alle gebruikers het enige exemplaar en de meest recente versie van elk document kunnen vinden. Dit garandeert nauwkeurigheid, consistentie en vereenvoudigt het documentbeheer, wat tijd en moeite bespaart bij het zoeken naar de juiste informatie

Versiebeheer en wijzigingsmanagement, traceerbaarheid en controle: Dankzij DigiOffice Enterprise behoud je de controle over versies en wijzigingen van documenten, met volledige traceerbaarheid en controle over de documenthistorie.

Werkstromen: DigiOffice Enterprise stelt je in staat om efficiënte werkstromen te implementeren, waardoor processen gestroomlijnd worden en de productiviteit toeneemt.

Delen en samenwerken in documenten: Ontdek hoe DigiOffice Enterprise een naadloze samenwerking mogelijk maakt bij het creëren en delen van documenten.

E-mailmanagement: Beheer e-mails effectiever en integreer ze met je documentworkflow voor een georganiseerd beheer van informatie.

Standaarddocumentbeheer: Door gebruik te maken van DigiOffice Enterprise kun je consistentie en uniformiteit handhaven in al je documenten, wat de herkenbaarheid en professionaliteit ten goede komt.

Automatische Registratie van documenten: Vereenvoudig het proces van documentregistratie met de automatische functies van DigiOffice Enterprise, waardoor tijdrovende taken worden verminderd.

Huisstijl management en documentcreatie: Ontdek hoe DigiOffice Enterprise je in staat stelt om gemakkelijk documenten te creëren die in lijn zijn met je huisstijl, ongeacht de gebruikte applicatie.

Beveiligen en veilig beschikbaar stellen van informatie: Met DigiOffice Enterprise kun je vertrouwen op een veilige omgeving voor het opslaan en beschikbaar stellen van gevoelige informatie.

Archivering en Opschoning: DigiOffice speelt een essentiële rol in archivering en opschoning, met de mogelijkheid om zowel wetgevings- als bedrijfsgerelateerde regels te implementeren. Het platform beheert ook actief de opslaglocaties, waarbij documenten automatisch worden verplaatst naar voordeligere opslaglocaties op basis van metadatawijzigingen, zoals afgesloten dossiers of voltooide projecten. Hierdoor wordt de Total Cost of Ownership (TCO) van opslag positief beïnvloed, zowel op korte als lange termijn.

DigiOffice Enterprise speelt een centrale rol binnen organisaties of ketens, waardoor gestroomlijnde processen ontstaan, informatie centraal wordt opgeslagen en de Cloud omgeving wordt georganiseerd.

De integratie van DigiOffice Enterprise strekt zich uit tot verschillende essentiële tools voor moderne bedrijven, waaronder Office365 APS voor huisstijlmanagement en documentmanagement, SharePoint en Teams voor naadloze samenwerking, DigiOffice DocGenerator voor het creëren van documenten vanuit verschillende applicaties, en integraties met ERP-softwareoplossingen zoals AFAS, 4PS, Navision, Visma Solidbriks.

Met DigiOffice Enterprise kunnen bedrijven de volledige potentie van de Cloud benutten, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor structuur, efficiëntie en veiligheid in hun documentbeheer en samenwerkingsprocessen.