Samen werken aan DigiOffice – van concept tot release

DigiOffice software vernieuwen, verbeteren en onderhouden. Elke dag werken software engineers, developers, analisten, programmeurs, productmanagers en de kwaliteitsmanager daar keihard aan.

“Het werk van een developer is afwisselend, uitdagend, leerzaam én creatief. We hebben als team iedere dag een stand-up. We bespreken wat we de vorige dag hebben gedaan en wat er vandaag op het programma staat. En we helpen elkaar oplossingen te bedenken voor problemen die we tegenkomen,” aldus software developer Albert van Halen

DigiOffice is een 100% Nederlands product. Alles bedenken, ontwerpen, coderen en testen we op het kantoor in Woerden waarna we het vrijgegeven voor gebruik aan onze > 10.000 users. We ontwikkelen aan de hand van een Agile werkwijze. Altijd met een ultieme gebruikerservaring in gedachten.

Nieuwe ontwikkelingen maken we op basis van visie én vragen van klanten

Softwareontwikkeling of software development is een continu proces van ontdekking, planning, ontwikkeling en aanpassing. We vragen behoeften bij klanten uit, architectuur vraagstukken worden beantwoord en complexe vragen van Consultancy over customization en inrichting krijgen een plek. Dit alles definieert de afdeling Ontwikkeling naar een universele toepassing in de software.

Productvisie, prioritering, integraties met andere applicaties en inpassen in de roadmap-planning komen daar allemaal in samen.

Elk half jaar brengt DigiOffice een release, een product update, uit met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. We lossen daarmee vraagstukken van klanten op. Als Microsoft Gold Partner zorgen we er ook voor dat we aanhaken op veranderingen op platformvlak.

Dit zeggen medewerkers van DigiOffice development

Wat_is_een_iso_certificering

Niels van der Steenhoven
Directeur Development

“Wij zoeken en ontwikkelen met het hele team in DigiOffice – en in nauw overleg met onze consultants – altijd de beste oplossing voor onze klanten.”

Wat_is_een_iso_certificering

Robin Bouwmeester
Productmanager DigiOffice

“Ik vertaal wensen van gebruikers naar een haalbaar ontwerp zodat nieuwe functionaliteit zo snel mogelijk waarde oplevert voor de gebruiker en/of organisatie.”

Wat_is_een_iso_certificering

Heather Hoppe
Kwaliteitsmanager DigiOffice

“Als kwaliteitsmanager ben ik vanaf de conceptfase verantwoordelijk voor de kwaliteit van de software én de processen waarmee wij als hecht team ons werk doen.”

Wat_is_een_iso_certificering

Jan Beukers
Productmanager Bouw

“We kennen de bouw, weten wat er speelt en vertalen dat naar de software. In elke bouwfase borgt DigiOffice – via integraties met applicaties – documenten, informatie en e-mails én voorziet ze van de juiste huisstijl.”

Wat_is_een_iso_certificering

Tilly Koot
Huisstijlprogrammeur

“Ik draag zorg voor de geautomatiseerde integratie van DigiOffice en de huisstijl van de klant binnen hun Microsoft Office omgeving. Dit in nauwe samenspraak met de communicatieafdeling van de klant.”

Wat_is_een_iso_certificering

Sander Fickweiler
Hoofd Development

“Als product owner behoud ik – op detailniveau – het overzicht op ieder te ontwikkelen onderdeel. En stuur ik de afdeling aan om alle verschillende taken in de diverse user stories gedaan te krijgen.”

Samen werken aan DigiOffice – van concept tot release.

Aan een nieuwe release gaat maanden denk- en ontwikkelwerk vooraf. Elke nieuwe feature (ontwikkeling) delen we in het Agile werken altijd op: een feature kan bestaan uit meerdere user stories en elke user story bestaat weer uit diverse taken. Iedere taak is vervolgens gekoppeld aan een of meerdere medewerkers.

Van elk stukje ontwikkeling leggen we alles vast in een dashboard. Hiervoor gebruiken we TargetProcess, een programma speciaal ontwikkeld voor Agile ontwikkelteams. Hierdoor kunnen we goed monitoren én op elk moment achterhalen waarom, wanneer, hoe en door wie een bepaalde taak is uitgevoerd. Uitgevoerde taken, volledige user stories en een complete feature vormen zo samen – na uitgebreid testen door ons en de klant – weer een prachtige toevoeging aan de DigiOffice software.

“Software escrow is wereldwijd een toegepast middel om de risico’s die gepaard gaan met het gebruik van software te minimaliseren. Ook biedt het zekerheid voor de licentiegever rondom zijn Intellectueel Eigendomsrecht (IE-recht).” (bron: Software Borg)

Jaarlijks controleert Software Borg bij DigiOffice de broncodes op volledigheid en geeft deze na goedkeuring in bewaring bij de IT-notaris. Bij aanschaf van DigiOffice software bieden we je de sterk aan te raden optie om een broncode-escrowregeling met Software Borg af te sluiten. Zo houd je als klant altijd toegang tot de software van DigiOffice!

Dit doen wij!

Ervaren team

Wij zijn softwareontwikkelaars en analisten met ervaring

Productmanagement

We maken software op basis van visie en vraag

Agile werkwijze

We ontwikkelen gedetailleerd en secuur via scrumsessies en intensieve samenwerking

Kwaliteitsmanagement

We monitoren de kwaliteit van concept tot release

Consultancy - Prince2

Platform

DigiOffice is één platform voor creatie, beheer en beveiliging van digitale documenten en optimalisatie van alle werk- en bedrijfsprocessen van jouw organisatie.

Consultancy - Best practices

Huisstijl

Snel en eenvoudig foutloze documenten samenstellen: DigiOffice huisstijl helpt je met intelligente tekstblokken, centraal huisstijlbeheer en digitale ondertekening.

Integraties

DigiOffice integreert met diverse applicaties waardoor je overal met de meest actuele data kunt samenwerken met collega’s, klanten, partners en leveranciers.

Samen verantwoordelijk voor succes – van start tot afronding

DigiOffice Team

Contact opnemen met DigiOffice

Heb je een vraag of wil je een adviseur spreken?
Laat dan hieronder een bericht achter of bel naar 0348 – 46 55 00