DigiOffice – Dit doen wij

DigiOffice is software van eigen bodem voor organisaties die stappen vooruit willen maken met digitaal werken. We staan voor je klaar met advies, consultancy, trainingen en een servicecenter.

Samen maximaal rendement halen uit digitalisering

Vanuit open en eerlijk contact krijg je de beste adviezen, implementatie, training en ondersteuning op het gebied van digitaal werken. Dátgene wat voor jouw organisatie nodig is om digitalisering optimaal in te zetten voor de bedrijfsprocessen. In welke branche dan ook.

IDB - Erwin

Consultancy

Projectleiders en consultants met ervaring staan voor je klaar om software te implementeren op basis van best practices.

Trainingen

In een training DigiOffice leren jij en je collega’s snel de eigenschappen en mogelijkheden van de nieuwe software kennen.

DigiOffice - Arnold

ServiceCenter

Binnen kantooruren krijg je ondersteuning en support door specialisten. Eén aanspreekpunt voor al je helpdeskvragen over DigiOffice.

Development

Software engineers en analisten zijn dagelijks voor je aan de slag om DigiOffice verder te ontwikkelen en te verbeteren.

DigiOffice - Dennis

Sales

Sales en account managers voorzien je graag van advies om maximaal rendement te halen uit digitaal werken voor jouw organisatie.

Directie IDB Groep

Over ons

Je kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar kennis, ervaring, diensten, korte lijnen en flexibiliteit.

Contact opnemen met DigiOffice

Heb je een vraag of wil je een adviseur spreken?
Laat dan hieronder een bericht achter of bel naar 0348 – 46 55 00