Beheer projecten, documenten en dossiers naar laatste regelgeving en actualiteit

DigiOffice Enterprise biedt bouw, infra en vastgoed – naast grip op data en informatie – opties om in te spelen op actuele vraagstukken zoals de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) en de Omgevingswet.

11 Bedrijven uit de Cobouw top 30 werken met DigiOffice

DigiOffice Enterprise is méér dan een document management systeem

DigiOffice bewijst zich als Document Management Systeem al tientallen jaren in de bouw-, infra-, projectontwikkeling- en vastgoedbranche: voor projectdocumenten- en tekeningenbeheer, kwaliteits- en klachtmanagement, contractmanagement en vastgoedbeheer documenten. Via workflows ondersteunt DigiOffice bijvoorbeeld het proces van offerteaanvragen tot en met het opstellen van inkoopcontractdocumenten én het digitaal gecertificeerd ondertekenen ervan. Ook is vastlegging en aanmaak van dossiervorming voor de Wkb in te richten. Enorme pluspunten van DigiOffice Enterprise DMS voor deze branche.

Digitaal projectbeheer in DMS voor Burgland Bouw

Burgland Bouw digitaliseerde zeker 80% van de informatie- en documentstromen met DigiOffice.

Slimmer digitaal werken ondersteunt processen

DC Vastgoed legt met DigiOffice de goedkeuring in het acquisitie-, ontwikkel- en realisatieproces vast.

Minder kosten, meer kwaliteit door DMS en Trento®

Het Trento®-concept kent vele documenten en processen. Met DigiOffice heeft Nijhuis Bouw grip.

 

Volledig proces van acquisitie tot gebouwdossier

Met DigiOffice manage je over het gehele proces alle relevante informatie en documenten. Zo beheer je eenvoudig alle offerteaanvragen, nota’s van inlichtingen, afschrijvingen, inkoopcontracten en het gehele onderliggende tekeningenbeheer en de kwaliteitsborging binnen je organisatie. En beschikken uitvoerders, projectleiders, inkopers, projectmedewerkers, bouwpartners en kwaliteitsborgers altijd en overal over de juiste documenten in de juiste versie.

Toegevoegde waarde van een Document Management Systeem voor de bouwsector

De Vries en Verburg koos er voor DigiOffice te behouden, naast hun all-in-one ERP oplossing: “Het spreekwoordelijke schaap met vijf poten bleek niet te bestaan. De standaard DMS-module in het ERP was niet toereikend voor wat we wensten.” Ton van der Spek, financieel directeur.

Wat bracht hen tot deze keuze?

Slimmer samenwerken en communiceren

Gemakkelijk samenwerken in de keten met onderaannemers, leveranciers, kwaliteitsborgers en opdrachtgevers vraagt om een goede digitale infrastructuur. Voor optimaal informatiemanagement stopt DigiOffice daarom niet bij de grenzen van je eigen onderneming. Zo beschik je bijvoorbeeld over een uitgebreide Extranet omgeving waarin je met ketenpartners samenwerkt aan documenten en via werkstromen taken afhandelt.

De integraties van DigiOffice met Microsoft Teams en SharePoint Online dragen positief bij aan het gemak waarmee alle projectmedewerkers gedurende het volledige bouwproces documenten kunnen delen, vinden, toevoegen, wijzigen, samenwerken.

De integratie met Microsoft Azure AD biedt je de mogelijkheid om van ketenpartners volwaardige gebruikers te maken binnen jouw DigiOffice omgeving. Uiteraard kun je dit beperken tot een project, dossier, vastgoedobject of welke ander gekozen objectstructuur dan ook.

Documenten maken, altijd in de juiste huisstijl

Naast project-, informatie- en procesmanagement heb je met DigiOffice zeer uitgebreide opties in handen voor huisstijlbeheer . Alle uitingen – zowel vanuit Microsoft Office applicaties als uit omliggende software systemen – voorziet DigiOffice automatisch van de huisstijl (corporate identity) van jouw bedrijf. Zo gaat geen enkel document of e-mailbericht zonder correcte huisstijl de deur uit!

DigiOffice Enterprise: het hart van je organisatie

Een uitgebreide API-structuur maakt dat DigiOffice integraties aan kan gaan met andere applicaties. Voor de bouwbranche zijn bijvoorbeeld koppelingen gerealiseerd met 4PS, AFAS, Ed Controls, Relatics en Visma Solidbricks. DigiOffice Enterprise kun je daarmee als het hart van je organisatie zien.

1 op de 5 bouwers is niet klaar voor de Wkb!

Hoe zit het bij jou?

Op 1 januari 2024 is de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) ingegaan. Uit onderzoek* blijkt dat 1 op de 5 bouwers de kwaliteitsborging in de praktijk nog niet goed op orde heeft. Wat houdt de Wkb precies in en hoe kun je het als bouwbedrijf goed naleven?

Met DigiOffice Enterprise meer tijd beschikbaar voor kerntaken

Alle belangrijke informatie en documenten in één overzichtelijk systeem

Workflows & notificaties

Bespaar tijd door het automatisch
starten van werkstromen en taken
aan je collega’s of externen.

Beveiliging & privacy

Je informatie altijd automatisch
toegankelijk en beveiligd op basis
van rol/functie/groep.

Versiebeheer

Beschik 24/7 over de juiste
versie. Werk op elk moment, vanaf elk
device en elke locatie efficiënt samen.

Zoeken en vinden

Vind snel en eenvoudig
al je documenten, e-mails en
informatie terug.

Projectenbeheer

Voorzie iedereen in elke projectfase veilig en volledig van actuele informatie en de juiste projectdocumenten. Borg zo de kwaliteit van je project.

Huisstijlbeheer

Zorg voor een professionele uitstraling
dankzij (automatisch) huisstijlbeheer
en standaard tekstblokken.

*Bron: Onderzoek Autodesk ‘De bouwsector in Nederland en de DACH-regio in 2024’

Contact opnemen met DigiOffice

Heb je een vraag of wil je een adviseur spreken?
Laat dan hieronder een bericht achter of bel naar 0348 – 46 55 00