Werkstromen

Hoe kun je je werk slimmer organiseren zodat je tijd overhoudt voor zaken die er écht toe doen? Met de werkstromen van DigiOffice bespaar je niet alleen tijd, je voorkomt ook fouten en verbetert de efficiëntie van de bedrijfsprocessen. Een geautomatiseerde werkstroom biedt namelijk mogelijkheden om een taak af te handelen, te weigeren, goed of af te keuren, toe te lichten, te delegeren of over te dragen.

Download de whitepaper

Je kunt werkstromen inzetten voor bijvoorbeeld factuurverwerking, postverwerking, contractbeheer, goedkeuringstrajecten, klachtafhandeling et cetera.

Dit zorgt voor uniforme processen, DigiOffice past o.a. document management en automatische werkstromen toe voor proceshandhaving en –verbetering. Zo kun je werkstromen toepassen op een document, een relatie, een persoon, een dossier en een project. Ook externen kunnen via het Extranet een werkstroomtaak toegekend krijgen.

In de whitepaper lees je alles over het managen van processen en vind je voorbeelden van praktijksituaties waarin werkstromen zijn toegepast.