DigiOffice voor SharePoint

Werk slimmer en sneller samen in SharePoint. Laat DigiOffice voor SharePoint automatisch je projectportalen, sites en bibliotheken creëren en beheren. En de opslag en beveiliging van informatie en documenten regelen.

Gemakkelijk en veilig informatie opslaan, vinden, delen en beheren met DigiOffice voor SharePoint

Wat is DigiOffice voor SharePoint? Gebruik je SharePoint of SharePoint Online om (samen) te werken? Je wilt je documenten met zo min mogelijk kliks kunnen opslaan én terug vinden. Meer zelf doen en minder afhankelijk zijn van een SharePoint beheerder. DigiOffice voor SharePoint maakt automatisch nieuwe project- en afdelingsportalen, sites en bibliotheken voor je aan. Via rollen en verantwoordelijkheden van je teamleden, zijn toegang tot gegevens en bevoegdheden geregeld – tot op documentniveau!

Huisstijlbeheer

Office-documenten (Word, Excel, Outlook en PowerPoint) die je in SharePoint aanmaakt direct voorzien van de juiste huisstijl; DigiOffice plaatst logo, adressering en je ondertekening automatisch.

Workflow & notificaties

Houd je publicaties, brochures en productinformatie up to date. Via werkstromen delegeer je automatisch taken voor het (her)schrijven, controleren, publiceren of verwijderen van documenten.

Versiebeheer

Versiebeheer zorgt ervoor dat je 24/7 over de juiste versie van een document beschikt. En kun je met teamleden van binnen en buiten je organisatie tegelijkertijd online werken in het document.

Efficiënt documentbeheer in SharePoint

Lees in deze whitepaper hoe je met DigiOffice voor SharePoint gemakkelijk en veilig informatie en documenten opslaat, vindt, deelt en beheert.

Digitalisering voor toekomstbestendige bedrijfsprocessen

DigiOffice is meer dan een document management systeem voor SharePoint. Het is een complete suite met applicaties als DMS, Huisstijlbeheer en CRM. Daarmee digitaliseren en optimaliseren we samen de bedrijfsprocessen van jouw organisatie, voor nu en de toekomst.

DigiOffice Software

Software van eigen bodem voor organisaties die stappen vooruit willen maken met digitaal werken.

Over ons

Vertrouw op meer dan 30 jaar kennis en ervaring, korte lijnen en flexibiliteit.

Dit doen wij

We staan voor je klaar met advies, consultancy, trainingen en een servicecenter.

Contact opnemen met DigiOffice

Heb je een vraag of wil je een adviseur spreken?
Laat dan hieronder een bericht achter of bel naar 0348 – 46 55 00