Haal jij al het maximale uit Microsoft Teams?

Het informatiebeheer in Teams is niet altijd goed geregeld. Dit leidt in de praktijk tot dubbele documenten en onnodig veel mappen, waardoor informatie lastig terug te vinden is. We werken daardoor per ongeluk in oude versus, of besluiten een document zelfs opnieuw te maken. Omdat we informatie alleen kunnen delen met teamleden, zijn we dikwijls aangewezen op de mail om documenten in de organisatie te kunnen verspreiden.

Het gevolg? Er gaat onnodig veel tijd verloren aan inefficiënt document-beheer. En hoe meer mensen en documenten… hoe hoger de kosten.

15 kansen om efficiënter te werken in Teams 

De wijze waarop je je informatie vandaag structureert, bepaalt het gemak waarmee je het morgen terug vindt. Met een document management systeem (DMS) helpt je documenten in Teams overzichtelijk te beheren en veilig te bewaren.

Het DMS doorbreekt de silo-structuur van Microsoft Teams, waardoor je onder andere informatie sneller terug vindt, je faalkosten reduceert en grip krijgt op je digitale processen dankzij een meer efficiënte werkwijze. Download de checklist en ontdek wat een DMS integratie met Teams jouw organisatie te bieden heeft.

Checklist-Haal-jij-al-het-maximale-uit-Microsoft-Teams