DigiOffice – Video’s

Samen slimmer digitaal werken met DigiOffice. Wil je weten hoe DigiOffice in de praktijk werkt? Bekijk de vele mogelijkheden in onderstaande video’s en ervaar de gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Bekijk hier onze video’s

Welkom bij DigiOffice

Wat is een Document Management Systeem en wat kan dit voor jouw organisatie betekenen? In deze video nemen we je kort mee door de belangrijkste functionaliteiten van DigiOffice.

Hybride werken?

De COVID-19 pandemie heeft de manier van werken doen veranderen. Het bedrijfsleven heeft massaal de grootste digitale beproeving ooit doorstaan. Is jouw organisatie écht klaar voor hybride werken?

DigiOffice en duurzaamheid

Duurzaamheid is vandaag de dag een belangrijke pijler binnen organisaties. De vraag is: hoe kan digitaal werken bijdragen aan duurzaamheid? Dat leggen we je uit in deze video.

 

DigiOffice en huisstijl

Zichtbare identiteit is belangrijk, en de huisstijl is méér dan enkel een logo. Met DigiOffice werk je met intelligente tekstblokken en heb je meertalige ondersteuning. In deze video worden de voordelen van huisstijl software besproken.

 

DigiOffice en versiebeheer

Wat is versiebeheer en wat zijn de voordelen? Wanneer pas je versiebeheer toe? Hoe gaat het in zijn werk. In deze video worden deze vragen beantwoord.

DigiOffice voor de vastgoedbranche

De vastgoedbranche is rijk aan documenten. Goed gestroomlijnde processen helpen de hoeveelheid informatie in goede banen te leiden en efficienter te werken. Hoe dat eruit ziet, zie je in deze video.

DigiOffice en werkstromen

Wat zijn werkstromen/workflows? Wat kun je ermee én wat levert het jouw organisatie op? In deze video kom je aan de hand van praktische voorbeelden meer te weten over het digitaliseren van processen in workflows.

 

Tips voor selectie van een DMS

De business case is rond, nu is het zaak de beste DMS-oplossing te vinden voor jouw organisatie. Je krijgt in deze video een aantal tips waar je op kunt letten bij de selectie van een DMS-leverancier.

Digitale werkplek

Werkgeluk en -plezier is voor huidige en toekomstige werknemers erg belangrijk. Zeker op een krappe arbeidsmarkt. In deze video zie je hoe je met een goed georganiseerde digitale werkplek als werkgever in ieder geval al een streepje voor hebt.

Duurzaam bouwen

Welke rol heeft goed beheer van projectdocumenten en informatie in duurzaam bouwen? Deze video toont je hoe DigiOffice Enterprise de bouw, infra en vastgoed opties biedt om ook op dit actuele vraagstuk in te spelen.

 

Contact opnemen met DigiOffice

Heb je een vraag of wil je een adviseur spreken?
Laat dan hieronder een bericht achter of bel naar 0348 – 46 55 00