Dillen Bouwteam NV uit Balen (België) heeft DigiOffice aangeschaft voor modern digitaal projectbeheer. Zodat medewerkers in elk project in een moderne, digitale werkomgeving efficiënt samenwerken met alle betrokken partijen.

Dillen Bouwteam werkt met digitaal projectbeheer in DigiOffice

Dillen Bouwteam NV uit Balen (België) heeft DigiOffice aangeschaft voor modern digitaal projectbeheer. Ten eerste zodat medewerkers in elk project in een moderne, digitale werkomgeving efficiënt samenwerken met alle betrokken partijen. Bovendien staan bij het ‘A tot Z’-bouwbedrijf efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel. Dankzij de invoering van onder meer een document management (DMS) bereikt Dillen Bouwteam beter overzicht op alle informatie rondom projecten en relaties.

Bij het familiebedrijf, met een historie van meer dan 50 jaar, was sprake van een enorme toename in het e-mailverkeer. Meer dan genoeg aanleiding om op zoek te gaan naar een oplossing. Berichten met belangrijke informatie over projecten stonden namelijk verdeeld over diverse mappen van verschillende personen. Juist vanwege de verscheidenheid in bedrijfsactiviteiten (renovatie, nieuwbouw, interieurbouw en totaalprojecten bij zowel particulieren als bedrijven) was dit een voor Dillen Bouwteam onwenselijke situatie.

Implementatie

Met de implementatie van DigiOffice zijn de wensen op het gebied van digitaal projectbeheer afgedekt. Dit gebeurt met DMS documentbeheer, CRM relatiebeheer en Huisstijlbeheer. Daarnaast zijn via de modules Werkstromen, Retentie en een koppeling met het ERP de gewenste processen gedigitaliseerd. Hierdoor kan Dillen Bouwteam processen beter ondersteunen, sturen en begeleiden.

Over Dillen Bouwteam

Dillen Bouwteam is een bouwbedrijf voor bouw en interieurbouw, gespecialiseerd in totaalprojecten voor bedrijven en overheid. Het bedrijf staat garant voor een volledige coördinatie van a tot z en voor een 360° aanpak binnen de wereld van bouw en interieurbouw.

Dillen Bouwteam bouwt en produceert zo veel mogelijk in eigen beheer. De meubelmakerij, het metaalbewerkings-atelier en het eigen bouwplaatsmaterieel leveren hierin een belangrijk aandeel. Het bouwbedrijf staat voor het afleveren van kwalitatief hoogstaand werk, binnen de gestelde termijn en volgens het budget. Daarnaast hecht men veel waarde aan een rationele bedrijfsvoering, goed opgeleid personeel en hoogwaardig gereedschap. https://www.dillen.be/