Document management DMS DigiOffice voor Oorlogsgravenstichting om relatiebeheer te professionaliseren.

Oorlogsgravenstichting professionaliseert met document management DMS

De Oorlogsgravenstichting beheert overal ter wereld graven van Nederlandse oorlogsslachtoffers. Voor de professionalisering van de activiteiten zet de stichting onder meer document management DMS van DigiOffice in. Die activiteiten bestaan uit het beheer en onderhoud van graven, het leggen van kransen en de organisatie van bedevaartreizen.

De noodzaak om te professionaliseren komt omdat activiteiten op papier werden bijgehouden en incidentele contacten minimaal vastgelegd. De overtuiging dat DigiOffice daar een sluitende oplossing voor biedt, heeft bij Oorlogsgravenstichting geleid tot de implementatie van document management.

Hoewel aanvankelijk de interesse lag bij document management DMS, is ook CRM relatiebeheer en huisstijlbeheer bij de Oorlogsgravenstichting ingericht. Zo leggen zij dus alle contacten beter vast. Omdat kenmerken van activiteiten zijn gekoppeld aan relaties en personen. Dankzij digitalisering van het papieren archief is deze informatie nu in DigiOffice beschikbaar voor medewerkers van Oorlogsgravenstichting. Overigens is toegang tot informatie en documenten altijd geregeld op basis van een rol of functie van een medewerker.

De implementatie van DMS document mangement en CRM relatiebeheer

De implementatie van CRM relatiebeheer en document management DMS zorgt ervoor dat informatie op een centrale plaats beschikbaar is. Voor alle medewerkers van Oorlogsgravenstichting. Het maakt ook het koppelen van correspondentie aan de CRM relatiebeheer mogelijk. Hiermee zijn zowel relaties, slachtoffers als brieven, e-mails en dergelijke eenvoudig voor elke werknemer terug te vinden. Bovendien vereenvoudigen bijvoorbeeld werkstromen, extranet, de donatiemodule en een koppeling met SharePoint de werkzaamheden.

Over Oorlogsgravenstichting

De doelstelling van de Oorlogsgravenstichting is de aanleg, inrichting, instandhouding en verzorging van de ongeveer 50.000 Nederlandse oorlogsgraven. Waar ter wereld die zich ook mogen bevinden. Het betreft hier graven van burgers en militairen die na 9 mei 1940 gevallen zijn. Hun graven zijn te vinden op erevelden, maar ook op gewone begraafplaatsen in dorpen en steden. Daarnaast verzorgt de stichting in Nederland ongeveer 8.000 graven van militairen van de geallieerde strijdkrachten. https://oorlogsgravenstichting.nl/