Projecten beheren

Voorzie iedereen in elke projectfase veilig en volledig van actuele informatie en de juiste projectdocumenten. Borg zo de kwaliteit van je project.

Volg op elk moment digitaal de status van je project

Digitaal projecten beheren, hoe doe je dat? Bij projecten is digitale samenwerking tussen mensen van binnen en buiten de eigen organisatie steeds belangrijker. Oplossingen en antwoorden moet je snel beschikbaar hebben. Hoge tijdsdruk is vaak een bepalende factor. Digitale project- en klantportalen zijn daarom onmisbaar.

DigiOffice biedt je handvatten om van opstartfase tot afronding de diverse processen en fasen, uiteenlopende taken, overlegmomenten en documentatie vast te leggen. De centrale uitwisseling van informatie met andere applicaties zoals HRM, CRM, ERP en financiële pakketten maakt dat je digitaal projecten beheren tot in de puntjes beheerst.

Extranet

Up- en download documenten en informatie via een extranet projectportaal en handel er je werkstroomtaken af zoals het goedkeuren, kennis nemen en bewerken van informatie en documenten.

Workflow & notificaties

Zet via een project- of klantportaal een taak uit bij een extern betrokkene. Na voltooiing gaat de werkstroom voor de projectfase intern verder.

DigiOffice voor SharePoint

Met DigiOffice voor SharePoint creëer en beheer je automatisch projectportalen. En regel je de opslag en correcte beveiliging van informatie en documenten op deze portalen.

Projectbewaking

Hanteer standaard digitale projectprocessen, fasen en bijbehorende documenten voor constante kwaliteit.

Versiebeheer

Versiebeheer zorgt ervoor dat 24/7 de juiste versie van een document beschikbaar is in het projectportaal.

Beveiliging & privacy

Stel per project de toegang tot documentatie en informatie op basis van rol/functie/groep in voor optimale beveiliging.

DMS, steunpilaar in bedrijfsprocessen

Via praktische voorbeelden zoals documentbeheer, e-mailmanagement, versiebeheer en contractmanagement lees je welke belangrijke rol DMS kan spelen in bedrijfsprocessen.

Realiseer grip op data, informatie en documenten

DigiOffice is naast project management in te zetten voor allerlei bedrijfsprocessen. Het is een complete suite met applicaties als DMS, Huisstijlbeheer en CRM waarmee je dit kunt ondersteunen. Samen realiseren we grip op data, informatie en documenten die jouw organisatie nodig heeft om toekomstbestendig te ondernemen.

DigiOffice Software

Software van eigen bodem voor organisaties die stappen vooruit willen maken met digitaal werken.

Over ons

Vertrouw op meer dan 30 jaar kennis en ervaring, korte lijnen en flexibiliteit.

Dit doen wij

We staan voor je klaar met advies, consultancy, trainingen en een servicecenter.

Contact opnemen met DigiOffice

Heb je een vraag of wil je een adviseur spreken?
Laat dan hieronder een bericht achter of bel naar 0348 – 46 55 00